Tapahtumat

< < < Jäsentilaisuuksista ja yhdistyksen muusta toiminnasta saat tietoa klikkaamalla vasemmalta sivupalkin otsikoita.

Jäsentilaisuudet pidetään joka toinen torstai Vartiokylän kirkolla.
Jäsentilaisuuksien ohjelmat sisältävät yhdessäoloa ja luentoja historiasta, nykypäivästä, tulevaisuudesta, arkipäivästä, tieteistä. Aiheitamme ei rajoita muu kuin mielikuvitus. Tarjolla kahvia, kahvi- ja osallistumismaksu 2 €, voi maksaa myös maksupäätteellä. Järjestämme jäsentilaisuuksien yhteydessä arpajaisia toimintamme hyväksi. Arpa 1€. Otamme vastaan mielellämme voittoja vastaan (max 5 € arvoisia).

Teattereihin, konsertteihin ja muihin tapahtumiin on ollut suuri joukko lähtijöitä. Lisäksi matkustamme mukavassa seurassa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Toimintaa täydentää kerhotoiminta.

Jäsentilaisuus 29.10.20 toteutettiin ensimäisen kerran hybriditilaisuutena Teams -striimauksella! Etänä osallistui yksi jäsenemme. Kuva:Hannele Nuojua