Tietoa meistä

Yhdistyksemme jäsenmäärä on kasvanut vuosi vuodelta ja nyt meitä on jo yli 200. Uskomme, että näitä nettisivujamme katsoessanne haluatte myös liittyä aktiiviseen joukkoomme. Onhan yhdistyksemme Helsingin vanhin, kuten voitte seuraavasta lukea.

Vuosi 2018 oli yhdistyksemme merkittävä virstanpylväs. Itä-Helsingin seniorit oli 40 vuotta sitten ensimmäinen Helsingin kansallisista senioriyhdistyksistä. Yhdistyksen 40-vuotisjuhlaa vietettiin 13.12.2018 NMKY:n juhlasalissa, osanottajia oli noin 80 niin liiton ja piirin johdosta kuin omasta yhdistyksestämme.

Juhlavuoden kunniaksi ja tulevien sukupolvien jäsenille julkaisimme toiminnastamme ja toiminnan muutoksista aikojen kuluessa kertovan historiikin, jonka keräsi ja kirjoitti jäsenemme Leena Söder aikaa ja vaivaa säästämättä.
Historiikin voi hankkia jäsentilaisuuksissa ja yhdistyksen sähköpostin välityksellä hintaan 15 €.